Tuin en park – Veeg- & Maaimodule

Tuin en park – Veeg- & Maaimodule

Door een jarenlange ervaring in de Tuin en Park branche en een uitgebreid dealernetwerk heeft Regent de kans gehad om veel innovatieve functionaliteiten te ontwikkelen specifiek van deze branche.

Veeg-en Maai werkzaamheden, controleer en maak een efficiëntie slag.
Eén van deze modules is de veeg- en maaimodule. Steeds vaker vragen opdrachtgevers van groenonderhoudsbedrijven en gemeentewerken om een uitgebreide rapportage als het gaat om het verrichte werk. Gemeentes stellen vragen over eventuele klachten die zij binnen krijgen over perkjes die niet gemaaid zijn of  straten die niet geveegd zouden zijn. Voor een groenonderhoud bedrijf is het verrichten van het werk al lang niet meer het enige waar het bedrijf zich mee bezig moet houden. Het efficient werken en controle op verrichte werkzaamheden is een onlosmakelijk geheel geworden binnen het proces van groenonderhoud.

Machines, management en beheer
Naast deze processen heeft het bedrijf zelf behoefte aan informatie met betrekking tot werkuren van personeel, technische data van haar machines ten behoeve van onderhoud en verbruiksdata van bijvoorbeeld brandstof en slijtagedelen om zo veel mogelijk kosten te besparen.

Connect Platform
Binnen het ‘Connect platform’ komen alle facetten van het groenonderhoud zoals hierboven vermeld samen tot één oplossing! Merk en type onafhankelijk geeft het Connect platform alle nodige data weer op duidelijk kaartmateriaal, rapportage functies en grafieken. Of het nu gaat om de controle op maar of veeg werkzaamheden, efficient werken, personeel, draaiuren, kosten besparing  of preventief onderhoud, het connect platform brengt alles samen voor u als groenonderhouds bedrijf.

Hieronder enkele voorbeelden van dashboards en rapportages:

Veegmachine dashboard

Maaimachine dashboard

Draauren rapportage Maaimachine

Uren rapportage personeel