Klant / Project Registratie

Klant / Project registratie

Ieder bedrijf met een wagenpark weet dat het bijhouden van de voertuigen en de chauffeurs die er gebruik van maken een hele klus kan zijn. Voor een optimaal gebruik van de voertuigen wil je deze zo efficiënt mogelijk gebruiken en moeten ze dus ten alle tijden operationeel zijn.

Niet alleen wilt u weten waar het voertuig zich bevindt, maar ook hoe hij daar is gekomen, wie er in heeft gereden, welke stoppen er wel of niet gemaakt zijn, hoeveel brandstof er verbruikt is (en of dat klopt) etc.

Of u nou personen auto’s, groot materieel zoals graafmachines of handapparaten zoals bladblazers wilt volgen, Regent Mobile heeft er een oplossing voor.
Denkt bijvoorbeeld aan een I-Button voor het automatisch registreren van personen aan het begin van elke rit. Iedereen die in uw bedrijf een bepaald voertuig mag gebruiken, ontvangt een I-Button sleutel die alleen op vooraf ingestelde voertuigen werkt. Zonder de I-Button sleutel start het voertuig niet en door het gebruik ervan wordt automatisch de naam van de chauffeur genoteerd bij de rit.

Hetzelfde principe is mogelijk met behulp van RFID tags. Veel bedrijven gebruiken de RFID pasjes (of badges) al voor andere zaken, zoals betalingen in de kantine, openen van deuren, in- en uitklokken etc. Door de RFID readers te monteren in uw voertuig, bespaart u niet alleen kosten, maar heeft het implementeren van de chauffeurs registratie ook een minimale impact bij uw personeel.

Heeft u een verhuur vloot en besteedt u eindeloos veel tijd aan het controleren van de draaiuren van de verhuurde voertuigen? Alle Regent Mobile systemen, bedraad en draadloos, kunnen met uiterste nauwkeurigheid de draaiuren bijhouden van alle typen objecten. U hoeft nooit meer te gokken wanneer een machine onderhoud nodig heeft of dat de klant tóch de machine op zaterdag nog gebruikt heeft. Hierdoor bespaart u veel geld aan defecten en misgelopen huur.

Zelf met de draadloze modules van Regent houdt je uiterst nauwkeurig de draaiuren bij van elk type machine of object. Voor meer informatie kijkt u op onze site www.tag2locate.com. Hier vindt u alle informatie over onze draadloze IoT producten.

Met behulp van de Point Of Interest functie registreert u zonder moeite alle stoppen bij vooraf ingestelde locaties. Importeer bijvoorbeeld alle adressen van uw vaste klanten en het systeem toont niet alleen welke voertuigen er bij de klanten zijn geweest, maar ook wanneer en de begin- en eindtijd. Hierdoor heeft u nog sneller een beter beeld van de activiteiten van uw wagenpark.

Nu weten we bij Regent Mobile dat geen enkel bedrijf hetzelfde is en dat uw situatie kan verschillen met de standaard. Regent Mobile levert naast de standaard oplossingen ook specifieke oplossingen, toegespitst op uw bedrijfsvoering. Vraag onze professionele helpdesk naar de mogelijkheden of mail uw vragen naar info@regentmobile.nl