12 – 30V Systemen

12 – 30V Systemen

Volgsystemen ter beveiliging van uw voertuig, machine of vaartuig

Beveiliging door middel van 12-30V bedrade volgsystemen
Systemen die worden gekoppeld met de accu van uw voertuig, machine of vaartuig kunnen effectief worden ingezet voor de beveiliging van uw objecten. Omdat deze systemen bedraad zijn / aangesloten zijn aan de accu van het beveiligde object, bevatten ze vaak een heleboel mogelijkheden als het gaat om detectie.

Beveiliging van apparatuur in uw voertuig, machine of vaartuig
We hebben het hier dan niet alleen over de diefstal van uw voertuig of machine maar ook over de diefstal van de apparatuur in het object zelf zoals schermen, GPS bollen, airbags etc.  Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om door middel van een contact draad te zorgen voor alarmering wanneer een scherm wordt gestolen uit uw Traktor of een alarm te ontvangen wanneer iemand de schuifdeur van uw bus opent.

Daarnaast moet er in een volgsysteem ter beveiliging van uw voertuigen, machines of vaartuigen wel rekening zijn gehouden met een interne back-up accu. Dit omdat het systeem ook bij het loskoppelen van de accupolen nog moet kunnen functioneren.

In veel gevallen wordt de productkeuze die u maakt voor de beveiliging van uw object dus met name bepaald op basis van de technische specificaties van het te installeren beveiligings-volg systeem.

Volgsysteem – diefstalbeveiliging

Diefstal van voertuigen, machines en vaartuigen voorkomen is een belangrijk onderdeel van uw fleet- management. Maar weten waar uw object zich bevindt op het moment dat uw bezit gestolen wordt gaat verder dan het installeren van een volgsysteem. Wat maakt nu een goed volgsysteem voor beveiliging van uw assets?

Technische specificaties

Een Volgsysteem voor de beveiliging van uw machines, voertuigen of vaartuigen begint bij een stukje kennis van het beveiligde object en de keuze van een product met de juiste technische specificaties.

Algemene technische eisen 12/24V volgsysteem voor het beveiligen van objecten:

  • Aanwezigheid van een backup accu
  • Aanwezigheid van Jammer detecie i.c.m. startonderbreker
  • Aanwezigheid van meerdere communicatie protocollen