Gecertificeerde Installatie

Gecertificeerde Installatie

Dealernetwerk
Aan de basis van onze dienstverlening ligt een netwerk van gespecialiseerde professionals in verschillende branches waar Regent Mobile actief is. Deze specialisten hebben diepe kennis van hun branche en de mobiele objecten die daar mee gemoeid zijn. Een goed geoutilleerde werkplaats en meerdere gekwalificeerde medewerkers zorgen voor kwaliteit in deze dienstverlening.
Regent Dealers hebben naast de expertise in hun specifieke vakgebied ook de kennis in huis om de Regent volgsysteem op professionele wijze te installeren. Vraag onze helpdesk naar een dealer bij u in de buurt.

Installatie team Regent
Naast het dealernetwerk biedt Regent in Nederland en Belgie de service van haar eigen installateurs. Deze installateurs geven training aan dealers en fungeren als vliegende kiep bij grotere installaties binnen ons dealernetwerk, installaties van maatwerk oplossingen en installaties bij de klant op locatie. Een Regent monteur heeft de nodige certificeringen op het gebied van SCM gecertificeerde installaties en is in het bezit van zijn VCA electrotechniek.