Technische Reportages & Grafieken

Technische Reportages & Grafieken

Het Connect platform kent een zeer uigebreide rapportagefunctie. Meer dat 100 verschillende standaard parameters kunnen worden weergegeven in een scala aan rapportages. Denk hierbij aan een dagrapport per object of een groep objecten, een rapportage per contactmoment / start/stop of rapportages over werktijden van bestuurders/machinisten van een object.

Van alle parameters uit een object die middels CAN-bus, RS232, RS485, NMEA200 of digitale of analoge inputs worden aangesloten op een Connect systeem, kunnen grafieken worden gemaakt. Grafieken op basis van verschillende parameters kunnen onder elkaar worden weergegeven om zo technische analyse op een bepaalde datum / tijdstip te kunnen uitvoeren voor een object. Op aanvraag kunnen grafieken met verschillende parameters binnen 1 grafiek worden gemaakt.

Brandstof, Snelheid en contact in 1 grafiek

Snelheid via odometer of GPS worden hier afgezet tegen de brandstof via CAN-bus of Regent FuelConnect sensoren en contactslot activaties.

Stroomvoorziening

Het meten van Stroom en voltage wordt steeds belangrijker. Meer en meer mobiele objecten worden voorzien van electromotor waarbij de parameters veel zeggen over het correct fnctioneren van het object.

Grafiek Stroomvoorziening

Voltage gemeten door een ‘Regent Connect’device o.b.v. een directe aansluiting op de accu van het device.

Grafiek Stroom en Voltage ‘Battery controller’

Stroom en Voltage gemeten o.b.v. een ‘Battery controller’. Het Regent Connect platform ondersteunt verschillende merken (veel voorkomende) battery controllers waardoor we alle parameters die in de controller beschikbaar zijn ook binnen het ‘Connect platform’kunnen lezen.

Grafiek Laad status batterij

Het bijladen van een accu zoals dit gebeurt met boten (walspanning) of heftrucs is een belangrijk kenmerk om te determineren of er nog lang genoeg gewerkt kan worden met het onject (Time to go) en uiteindelijk ook voor het geven van uitsluitsel op garantievragen.

Grafiek Hydraulica

PTO (power take off) geeft aan of een bepaald onderdeel/device/aanbouwdeel in of uitgeschakeld is. Dit door middel van de aansluiting een zogenaamde digitale input van het gemonteerde ‘connect systeem’.

Grafiek Motor toerental

Door middel van een CAN-bus aansluiting leest een ‘Connect Systeem’ verschillende waarden, waaronder het motor toerental / RPM.

Grafiek Motor temperatuur

Door middel van een CAN-bus aansluiting leest een ‘Connect Systeem’ verschillende waarden, waaronder de motor temperatuur.

Door middel van een koppeling via CAN-bus, RS232, RS485, NMEA200 of het gebruik van de digitale of analoge ingangen op een ‘connect systeem’ kan men allerlei parameters lezen die via een standaard module in het connect platform kunnen worden geconfigureerd. Hieronder een grafiek waarin het gebruik van stikstof en activatie van een pomp tegen elkaar worden weggezet.

Grafiek Gebruik stikstof en activatie van pomp
Tabel Rapportage chauffeur
Tabel Dagelijkse can brandstof
Tabel Rapportage dagrapport
Tabel Rapportage draaiuren
Tabel Rapportage Hekwerk bezoek
Tabel Rapportage stops chauffeur